Sofie Rozendaal

Wil ik kinderen?

Het is al heel lang duidelijk: ik heb geen kinderwens. Ik zie mezelf geen moeder worden. Toch kom ik op een leeftijd dat ik soms twijfel. Is het wel echt de juiste keuze? Waarom zou je wel of niet kinderen willen krijgen? Mis ik iets? En wat als ik later spijt krijg? In deze docu-vlog zoek ik antwoorden door met verschillende mensen in gesprek te gaan. Ook zorg ik voor een baby-simulator en draag ik een dag lang een ‘negen maanden zwanger’-vest, om te ondervinden hoe zwanger zijn zou kunnen voelen.

Bekijk de volledige serie

Ontwikkel en groei!

Ontdek samen met mij nieuwe inzichten die je leven verrijken en makkelijker maken. Volg mij op YouTube voor inspirerende video’s. Ik maak series over zelfontwikkeling, liefde, seksualiteit en uiteenlopende persoonlijke vraagstukken.