Sofie Rozendaal

,,Ik vind dat het een feministisch boek is geworden.”

We hebben afgesproken bij haar thuis. Daar had ik om gevraagd, ik wilde zien waar het boek zich heeft afgespeeld dat Sofie Rozendaal (32) heeft geschreven over de afgelopen acht jaar van haar leven. De stilte in bed heet het, er staat in hoe ze indertijd kennismaakte met haar nieuwe buurman, die later haar man zou worden: „Er stond een man op het platte dak van het buurhuis. We keken elkaar verbaasd aan. Hij naar beneden en ik naar boven. Ogen met een twinkeling, een sportief figuur en pluizig haar dat alle kanten op waaide.”

Bekijk het (online) artikel via deze link.

Ontwikkel en groei!

Ontdek samen met mij nieuwe inzichten die je leven verrijken en makkelijker maken. Volg mij op YouTube voor inspirerende video’s. Ik maak series over zelfontwikkeling, liefde, seksualiteit en uiteenlopende persoonlijke vraagstukken.