Sofie Rozendaal

ASMR als ontspanning

ASMR is een wetenschappelijke term voor bepaalde geluiden en visuele triggers, waarbij je prettig kunt ontspannen. Er bestaan duizenden ASMR-video’s op Youtube. Ook Sofie Rozendaal maakt ze. ,,Veel van mijn kijkers zijn bezig met zelfontwikkeling, dat merk ik uit de reacties die ik krijg. ASMR past daar ook bij. Een keer kreeg ik een bericht van iemand die een slechte band met haar ouders had. Zij was als kind nooit ingestopt en voorgelezen bij het naar bed gaan en ze schreef dat ze door mijn video’s nu toch die warmte en geborgenheid kon ervaren. Dat raakte me diep.”

Ontwikkel en groei!

Ontdek samen met mij nieuwe inzichten die je leven verrijken en makkelijker maken. Volg mij op YouTube voor inspirerende video’s. Ik maak series over zelfontwikkeling, liefde, seksualiteit en uiteenlopende persoonlijke vraagstukken.