Sofie Rozendaal

Met een traceer-app je partner volgen, waarom niet? Je hebt toch niets te verbergen?

Sofie Rozendaal was snel genezen van de app waarmee ze haar vriend continu kon volgen – en hij haar. „Het voelde alsof ik mezelf moest verantwoorden. Het maakte me zelfs een beetje paranoïde.”

Het leek zo handig: mijn telefoon koppelen aan die van mijn vriend, zodat we altijd kunnen zien waar de ander is. Tijdens een avondje met kennissen werden we op het idee gebracht. Toevallig kwam ter sprake hoe strak hun dagelijkse planning is, dankzij een traceer-app waarmee ze standaard hun locatie delen.

Lees hier verder

Ontwikkel en groei!

Ontdek samen met mij nieuwe inzichten die je leven verrijken en makkelijker maken. Volg mij op YouTube voor inspirerende video’s. Ik maak series over zelfontwikkeling, liefde, seksualiteit en uiteenlopende persoonlijke vraagstukken.