Sofie Rozendaal

Liefde, lust & lijden

Liefde, lust & lijden; dat lijkt nauw met elkaar verbonden. In deze nieuwe podcast gaat journalist Sofie Rozendaal in gesprek met relatietherapeut en gedragsanalist Ingrid de Jong, over de pijnlijkste onderwerpen binnen de liefde. Ze bespreken persoonlijke ervaringen, taboes, trends en maatschappelijke thema’s. Ze delen dilemma’s, geheimen, analyses en inzichten. Om je uiteindelijk een nieuwe perspectief te bieden op liefde en geluk. Elke donderdag om de week komt er een nieuwe aflevering online!

Bekijk alle afleveringen hier

Ontwikkel en groei!

Ontdek samen met mij nieuwe inzichten die je leven verrijken en makkelijker maken. Volg mij op YouTube voor inspirerende video’s. Ik maak series over zelfontwikkeling, liefde, seksualiteit en uiteenlopende persoonlijke vraagstukken.